Logistieke Hotspot Tilburg

Florent Claassen was te zien in het programma Ondernemend Nederland op RTL 7. In het programma legt Florent uit waarom Tilburg geschikt is om uw (logistieke) activiteiten te vestigen. Bekijk hieronder de aflevering van Ondernemend Nederland.

© 2021 Claassen - Privacystatement

Claassen.nu maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan onze privacy policy om meer te leren over onze cookies.