Uitbreiding bedrijfspand in Tilburg

Alweer vier jaar geleden startte Claassen Logistics met de bouw ten behoeve van het nieuwe bedrijfspand aan de Asteriastraat in Tilburg. Verdere uitbreiding stond op de planning voor in de toekomst. Echter, de mogelijkheid tot het vergroten van het pand hebben we al eerder aangegrepen. Het staal voor de 8200m2 uitbreiding is “groeiende”, zoals te zien is op de foto. Met deze nieuwbouw krijgen we er acht docks bij en een extra opslagmogelijkheid van zo’n 15.000 pallets. Zo kunnen we onze opdrachtgevers een flexibele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening blijven bieden. Ook onze eigen medewerkers hebben er baat bij doordat er meer ruimte is voor hun werkzaamheden.

© 2021 Claassen - Privacystatement

Claassen.nu maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan onze privacy policy om meer te leren over onze cookies.