Claassen Logistics geeft groene uitstraling betekenis!

Met trots kunnen wij als bedrijf vermelden dat we op 22-11-2018 de Lean & Green Award in ontvangst hebben mogen nemen. De Lean & Green Award wordt toegekend aan organisaties, die zich doormiddel van een goedgekeurd Plan van Aanpak committeren aan de duurzaamheidsambitie van een minimale CO2-reductie van 20% binnen een periode van maximaal vijf jaar. De groene huiskleur die wij naar buiten toe uitstralen, willen wij ook in onze prestaties op het gebied van duurzaamheid naar voren laten komen. Wij streven er als bedrijf naar om koploper te blijven op het gebied van distributie binnen de Benelux. Daarin kan duurzaamheid natuurlijk niet ontbreken.

 

© 2021 Claassen - Privacystatement

Claassen.nu maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan onze privacy policy om meer te leren over onze cookies.