Verkiezingen beste leerbedrijf van Nederland

In juli 2018 is Claassen Logistics verkozen tot beste leerbedrijf van Nederland in de branche logistiek en mobiliteit. Onlangs zijn de verkiezingen geweest voor beste leerbedrijf van alle branches in Nederland. Claassen Logistics behoorde bij de drie genomineerde bedrijven die in aanmerking zouden komen voor deze landelijke prijs. Tijdens de verkiezingen op 19 november is Noordwest Ziekenhuisgroep uit Alkmaar als winnaar uit de bus gekomen. Vol trots en met veel genoegen kijken wij terug op het behalen van de brancheprijs en nominatie voor de landelijke overall prijs.

De verkiezingen van 19 november zijn opgenomen en kunnen via de volgende link worden teruggekeken: https://www.youtube.com/watch?v=qrCOoMNXuQ4

© 2021 Claassen - Privacystatement

Claassen.nu maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan onze privacy policy om meer te leren over onze cookies.