Claassen Logistics vanaf heden BRC S&D gecertificeerd

In mei 2019 is Claassen Logistics geauditeerd door TüV Nord Integra in het kader van de BRC Storage and Distribution. Claassen Logistics heeft de audit met succes afgerond, waardoor Claassen Logistics vanaf heden met trots mag uitdragen dat men BRC gecertificeerd is.
Middels het behalen van deze certificering hebben onze klanten de garantie dat Claassen Logistics voldoet aan de strengste eisen op het gebied van bedrijfsvoering, organisatie, hygiëne en voedselveiligheid.

© 2021 Claassen - Privacystatement

Claassen.nu maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan onze privacy policy om meer te leren over onze cookies.