Claassen Logistics stijgt naar plaats 59 in de top 100 Logistiek Dienstverleners

Claassen Logistics stijgt van plaats 93 naar plaats 59 in de top 100 Logistiek Dienstverleners 2020! Innovatie is in deze editie als nieuw en belangrijk element toegevoegd op de lijst van beoordelingscriteria. Daarbij is uitgegaan van vier aanvullende indicatoren: innovatie bij de inzet van arbeid, toepassing van smart warehousing/transport, digitale platforms en ketenregie. De score op elk van deze extra vier indicatoren telt voor vijf procent mee in de uiteindelijke indexscore. Claassen Logstics scoort hier 4 van de 5 sterren. Naast deze factoren is er gekeken naar: omzet, werknemers en vierkante meter warehousing.

Benieuwd naar de hele top 100? Download de lijst hier.

 

© 2024 Claassen - Privacystatement

Claassen.nu maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan onze privacy policy om meer te leren over onze cookies.